İki sofra

Siteye birşeyler eklemem konusunda gelen baskılar her geçen gün artıyor. Yakında annem siteyi elimden alırsa şaşırmayın. Zaten sitedeki tariflerin %99’u annemden, ben sadece fotoğraf çekip yayınlıyorum. Görünüşe göre yemek yapmaktan daha kolay bir iş değil mi? Ama hayatım o kadar koşturmacalı geçiyor ki, aylar öncesinin tarifleri arşivimde bekliyor olmasına rağmen yayınlayamıyorum. Bu durumdan şikayetçi değilim elbette. Ancak geriye dönüp baktığımda ne kadar çok boş vakitlerim olmuş diyorum. Eminim bir kaç sene sonra meşgalelerim arttığı zaman da, Yasircik bebekken ne kadar çok boş vakitm varmış diye düşüneceğim. Bu yüzden bulunduğum durumdan şikayet etmemek en iyisi.

Eklediğim menüler geçen aya ait.

birinci menüde;
kadın budu köfte, piyaz, ıspanaklı makarna, kuru domatesli yeşil salata, patlıcan salatası, zeytinyağlı fasulye ve tatlı olarak da tiramisu ile acıbadem kurabiyesi vardı.

ikinci menüde ise;
ıspanaklı börek, kuru patlıcan&biber dolması, patatesli poğaça, yeşil salata, karışık sebzeli salata ve tatlı olarak da peykek ve sultan lokumu vardı.

Ispanaklı böreğin, ıspanaklı makarnanın, patlıcan salatasının ve tiramisunun tariflerini en kısa zamanda siteye ekleyeceğim. Umarım!